

Online fair: All in english degrees

Monday 18th October 2021



	Plenary Session
h05- h30	 Plenary session General Presentation of Université Grenoble Alpes Presentation of the Doctoral College of Université Grenoble Alpes Presentation of the Graduate School
	Zoom link to the plenary session :
	https://univ-grenoble-alpes-fr.zoom.us/j/92560870601?pwd=cGhic2ZTMFcrUHZoVk41b1dWN0RQdz09
	ID of the meeting : 925 6087 0601 Secret Code : 133316



1

Online fair: All in english degrees Monday 18th October 2021



			Parallel Sessions			
	Engineering and Physics	Computer sciences and Communication	Health	Management and organisation	Urbanism	Law
				sciences	Zoom link	Zoom lin
	<u>Zoom link</u>	Zoom link	<u>Zoom link</u>		ID of the	ID of the
	ID of the	ID of the meeting :	ID of the	Zoom link	meeting :	meeting
	meeting :	990 5091 2506	meeting :	ID of the	952 8163 3017	980 5353 7
	990 4644 5687	Secret Code :	932 2829 0503	meeting :	Secret Code :	Secret Coo
1	Secret Code :	900296	Secret Code :	980 0005 9542	683159	320643
	468612		357690	Secret Code :		
				753623		
5-9h45	M2 Geomechanics,	Professional	Erasmus Mundus	European Master	Master in	DU Diploma
	Civil Engineering	bachelor's degree for	Master: Be In	in Customer	Transformative	Legal Stud
	and Risks	computer networks	Precision Medicine	Relationship	Urban Studies	
1 2 1 1 1	N N N	and	(BeInPM)	Marketing	(TRUST)	Presented I
	Presented by Prof.Viggiani Cino	telecommunication : Networks, Mobility,	and Graduate School	(MERCURI)	Dress stad by	Dr. Edjahari Kanaa Véra
	rioj.viggiuni cino	Security	Chemistry, Biology,	Presented by	Presented by Dr.	
		Security	Health (CBH)	Prof. Giannelloni	Del Baggio Cristina	
		Presented by		Jean-Luc		
		Dr. Denis Lubineau	Presented by			
			Prof. Boumendjel			
			Ahcene			
			and Léa Zambrano			



Online fair: All in english degrees Monday 18th October 2021



Parallel Sessions								
91745	Master in Signal and Image Processing Presented by Dr. Phlypo Ronald	M2 Advanced Research in Management of Information Systems (ARAMIS) Presented by Dominguez-Péry Carine	M2 Artificial intelligence for one Health (AI4oneHealth) Presented by Prof. Mossuz Pascal	Master 2 Le Quanti: Research and Data Intelligence in Marketing Presented by M. Pinchon Carron de Ia Carriere Christophe	Alumni's speech (10 minutes)	Alumni's speech (10 minutes)		
9h55-10h05	M2 ScienceTrading Presented by Dr. Pellat Ghislaine	Alumni's speech (10 minutes)	Alumni's speech (10 minutes)	M2 Advanced Research in Management of Information Systems (ARAMIS) Presented by Dominguez-Péry Carine	Question-Answer time 9h55-10h40 (45 minutes)	Question-Answer time 9h55-10h40 (45 minutes)		
10h05-10h15	Master Environmental Fluid Mechanics Presented by Prof. Staquet Chantal	Question-Answer time 10h05-10h50 (45 minutes)	Question-Answer time 10h05-10h50 (45 minutes)	3 rd year of Bachelor in International Business and Management Presented by Mme Ferranti Carole				
						118/		



Online fair: All in english degrees Monday 18th October 2021



			Parallel Sessions			
	Encompose and the			Alumani'a an aa ah		
TOUTS-TOUXS	Erasmus mundus Master			Alumni's speech (10 minutes)		
	Nanosciences and			(10 minutes)		
	Nanotechnologies					
	Manoteennologies					
	Presented by					
	Prof. Train Cyrille					
10h25-10h35	EMM-Nano+			Question-Answer		
				time		
	Presented by			10h25-11h10		
	Prof. Ferrand David			(45 minutes)		
10h35-10h45	Master in Science					
1	in Industrial and					
	Applied					
	Mathematics					
	Presented by					
	Dr. Picard Christophe					
10h45-10h55	Alumni's speech	-				
	(10 minutes)				A CA	1130
10h55-11h05	Question-Answer	0				1181.
11h05-11h15	time	0				118/16
11h15-11h25	10h55-11h40				A starting and a starting of the	
11h25-11h35	(45 minutes)			1.4		
11h35-11h45						FIRE
TTHUS						
						WE ALL T
	-Pm					1 Stalle
		10				